Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANANTARA - EASTERN MANGROVES HOTEL & SPA

Descriere

Situat pe strada Sheikh Zayed din Abu Dhabi, Anantara Eastern Mangroves Abu Dhabi oferă o piscină în aer liber cu terasă la soare, cu vedere la mangrove. De asemenea, hotelul are un centru spa și o sală de gimnastică.
Localizare

Abu Dhabi National Exhibitions Company se află la 4,4 km de hotel. Aeroportul Internațional Abu Dhabi se află la 25 km de Anantara Eastern Mangroves Abu Dhabi.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber cu terasă la soare, cu vedere la mangrove. De asemenea, hotelul are un centru spa și o sală de gimnastică. Oaspeții se pot bucura de restaurantul Ingredients, care servește toată ziua preparate din bucătăria internațională. Viața de noapte se desfășoară în lounge-ul de pe acoperiș, care include canapele și o vedere la orizontul din Abu Dhabi.

Facilitati Camere

Camerele spațioase au podea cu mochetă și un balcon. Acestea includ o canapea cu TV cu ecran plat, un aparat de ceai/cafea și un seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.